Laagste Prijs Garantievoorwaarden voor Rentalworks

  1. Toepassingsgebied: Deze laagste prijs garantie is van toepassing op alle producten en diensten die Rentalworks aanbiedt in Vlaanderen.
  2. Kwalificatie: Klanten kunnen aanspraak maken op de laagste prijs garantie door een schermafbeelding of link van een online prijs of offerte van een directe concurrent in Vlaanderen te verstrekken. De offerte of prijsvergelijking moet duidelijk de producten of diensten specificeren die worden vergeleken.
  3. Prijsvergelijking: Rentalworks zal de online prijsvergelijking beoordelen en vergelijken met onze eigen prijzen. De prijsvergelijking zal worden gemaakt op basis van identieke producten of diensten.
  4. Exclusie: Leveringskosten zijn uitgesloten van de prijsvergelijking. Alleen de kosten van de huur van de machine of het gereedschap worden vergeleken.
  5. Lagere prijs: Als Rentalworks een identieke machine of dienst tegen een lagere prijs bij een concurrent bevestigt, zullen we de huurprijs aanpassen om die prijs te evenaren of te verslaan.
  6. Claimprocedure: Klanten moeten de claim indienen binnen 7 dagen na het ontdekken van de lagere prijs. De claim kan worden ingediend via e-mail, telefoon of persoonlijk in een van onze filialen.
  7. Bewijsvoering: Klanten moeten de geldige online prijs of offerte van de concurrent verstrekken, inclusief alle relevante informatie. Rentalworks behoudt zich het recht voor om de geldigheid van het bewijs te verifiëren.
  8. Besluit: Rentalworks zal de prijsvergelijking binnen 48 uur na ontvangst van de claim beoordelen en de klant op de hoogte stellen van het besluit. Als de claim wordt goedgekeurd, wordt de huurprijs aangepast.
  9. Prijsbescherming: Als een klant een machine of dienst bij Rentalworks huurt en binnen 7 dagen na de huurperiode een lagere prijs online bij een concurrent vindt, zal Rentalworks het verschil terugbetalen in de vorm van een tegoedbon of terugbetaling.
  10. Beëindiging van de garantie: Rentalworks behoudt zich het recht voor om de laagste prijs garantie op elk moment te wijzigen of in te trekken zonder voorafgaande kennisgeving.