Lijst van producten op merk Stihl

Andreas Steele AG KG is een fabrikant van kettingzagen en andere tuinmachines zoals bladblazers en bosmaaiers. Het hoofdkantoor is gevestigd in Wiblingen, Baden-Wurttemberg bij Stuttgart. Het bedrijf werd in 1926 opgericht door Andreas Stihl, een vroege pionier op het gebied van kettingzagen. Het bedrijf is een van de grootste kettingzaagfabrikanten en een van de weinige fabrikanten van kettingen en stangen. Andreas Stihl AG was in 2015 eigendom van het (oudere) kind van Andreas Stihl. Stihl Incorporated, de Amerikaanse dochteronderneming van het bedrijf, heeft ongeveer 8.000 werknemers in het Virginia Beach-complex. In 1974 begon de productie van de 015-kettingzaag in de fabriek in Virginia Beach.

Actieve filters

Doorslijper Stihl

De STIHL TS 420 is een trillingsarme, krachtige doorslijpmachine, ontwikkeld met een antivibratiesysteem voor een gemakkelijke hantering en minder belasting van de ledematen bij langdurige werkzaamheden. De motorzaag is universeel inzetbaar dankzij een krachtige 2-MIX-motor die evenveel brandstof bespaart en minder uitstoot als vermogen.

De TS 420 is bovendien uitgerust met een luchtfiltersysteem dat lang meegaat, zodat er langere periodes tussen de onderhoudsbeurten van de machine kunnen worden voorzien. De STIHL doorslijpmachine is afgewerkt met een watertoevoer voor de koeling van de wielen en de stofbestrijding, een ergonomische handgreep voor een betere greep en een halfautomatische aandrijfriemspanner.

Prijzen excl. brandstof, btw en slijtage: (€ 20 / 0,5mm slijtage) 

Prijs € 35,00
€ 42,35 incl. btw
€ 35,00 excl. btw

Bosmaaier Stihl 120

Professionele bermmaaier die zich onderscheidt door kracht en ergonomisch design. De machine heeft een optimaal zwaartepunt waardoor deze in combinatie met een harnas de machine gemakkelijk langdurig continu kan bedienen. Daarnaast is de handgreep ergonomisch en makkelijk in gebruik, wat het comfort verhoogt

Prijs € 25,00
€ 30,25 incl. btw
€ 25,00 excl. btw