Handige info en leuke artikels over machineverhuur

Hoe een sleuvengraver gebruiken?

0 comments
338 views

Huur een professionele sleuvengraver bij ons verhuurbedrijf voor efficiënte en veilige uitvoering van uw project. Wij geven u tips voor het veilig en efficiënt gebruiken van de machine.

Hoe een bouwdroger gebruiken?

0 comments
329 views

Op zoek naar een efficiënte oplossing om uw bouwproject te drogen? Bij ons verhuren wij professionele bouwdrogers voor elk type project. Onze verhuurprijzen zijn concurrerend en onze medewerkers adviseren u graag over de juiste droger voor uw specifieke situatie.

Waarom een stronkenfrees gebruiken?

0 comments
307 views

Een stronkenfrees is een efficiënte machine voor het verwijderen van boomstronken. Bij ons als verhuurbedrijf kun je een stronkenfrees huren, zonder de grote investering te hoeven doen.

5 redenen waarom een warmtekanon een handig gereedschap is

1286 views

In dit artikel geef ik een overzicht van het gebruik van een warmtekanon, met inbegrip van vijf belangrijke stellingen over waarom het inzetten van een warmtekanon nuttig kan zijn. Ik geef ook voorbeelden van waar een warmtekanon kan worden ingezet en bespreek de belangrijkste veiligheidsmaatregelen die moeten worden genomen bij het gebruik ervan. Daarnaast geef ik een overzicht van de verschillende soorten warmtekanonnen die beschikbaar zijn en geef ik enkele tips voor het kiezen van het juiste warmtekanon voor jouw behoeften.

Nieuw adres vanaf 19/12/23

0 comments
544 views

We zijn blij om mee te delen dat onze thuisbasis nu ligt in de Boutersemdreef 30a te Zandhoven! Huur je machines en kom je deze graag afhalen? Dan moet je vanaf nu dus hier de machines komen ophalen en terugbrengen.

Hoe een tuinfrees of motoculteur met ploeg gebruiken?

0 comments
3225 views

Als het plantseizoen in de lente aanbreekt, maak het je dan gemakkelijk met een tuinfrees of motoculteur om je grond om te spitten. Tuinfrezen of motoculteurs met ploeg verwijderen onkruid van de grond terwijl ze rotsachtige grond omwoelen tot losse, fijn gestructureerde en beluchte grond. Wij maakten een stappenplan voor het correct gebruik van een motoculteur met ploeg:

Hoe een schaarlift gebruiken?

0 comments
1593 views

Minigraver die door de deur past?

0 comments
3326 views

Hoe een grondboor gebruiken?

0 comments
3956 views

Leer hoe je een grondboor gebruikt om gaten te graven in de grond. Als je een project plant waarbij je veel gaten moet graven, zal een grondboor het proces aanzienlijk versnellen. Maar als je denkt dat het graven van gaten gemakkelijk wordt, heb je het mis. Hier leer je alles over het gebruik van een grondboor die je bij Rentalworks kan huren.

Hoe gebruik je een haakse slijper? | 3 belangrijke tips om te slijpen als een pro

0 comments
5166 views

We hebben ons pro-team bijeengeroepen om u tips te geven over het gebruik van een haakse slijper, van de basis tot enkele geavanceerde technieken.Haakse slijpmachines worden bediend met een trekker, peddel of schakelaar. Ze laten een schijf met een ongelooflijke snelheid ronddraaien met als uitdrukkelijk doel te schuren, slijpen of snijden.