Handige info en leuke artikels over machineverhuur

5 redenen waarom een warmtekanon een handig gereedschap is

346 views

In dit artikel geef ik een overzicht van het gebruik van een warmtekanon, met inbegrip van vijf belangrijke stellingen over waarom het inzetten van een warmtekanon nuttig kan zijn. Ik geef ook voorbeelden van waar een warmtekanon kan worden ingezet en bespreek de belangrijkste veiligheidsmaatregelen die moeten worden genomen bij het gebruik ervan. Daarnaast geef ik een overzicht van de verschillende soorten warmtekanonnen die beschikbaar zijn en geef ik enkele tips voor het kiezen van het juiste warmtekanon voor jouw behoeften.

Nieuw adres vanaf 19/12/23

0 comments
266 views

We zijn blij om mee te delen dat onze thuisbasis nu ligt in de Boutersemdreef 30a te Zandhoven! Huur je machines en kom je deze graag afhalen? Dan moet je vanaf nu dus hier de machines komen ophalen en terugbrengen.

Hoe een tuinfrees of motoculteur met ploeg gebruiken?

0 comments
1880 views

Als het plantseizoen in de lente aanbreekt, maak het je dan gemakkelijk met een tuinfrees of motoculteur om je grond om te spitten. Tuinfrezen of motoculteurs met ploeg verwijderen onkruid van de grond terwijl ze rotsachtige grond omwoelen tot losse, fijn gestructureerde en beluchte grond. Wij maakten een stappenplan voor het correct gebruik van een motoculteur met ploeg:

Hoe een schaarlift gebruiken?

0 comments
1098 views

Minigraver die door de deur past?

0 comments
2273 views

Hoe een grondboor gebruiken?

0 comments
2234 views

Leer hoe je een grondboor gebruikt om gaten te graven in de grond. Als je een project plant waarbij je veel gaten moet graven, zal een grondboor het proces aanzienlijk versnellen. Maar als je denkt dat het graven van gaten gemakkelijk wordt, heb je het mis. Hier leer je alles over het gebruik van een grondboor die je bij Rentalworks kan huren.

Hoe gebruik je een haakse slijper? | 3 belangrijke tips om te slijpen als een pro

0 comments
3264 views

We hebben ons pro-team bijeengeroepen om u tips te geven over het gebruik van een haakse slijper, van de basis tot enkele geavanceerde technieken.Haakse slijpmachines worden bediend met een trekker, peddel of schakelaar. Ze laten een schijf met een ongelooflijke snelheid ronddraaien met als uitdrukkelijk doel te schuren, slijpen of snijden.

Wat is een gras verticuteermachine, en hoe gebruik je het?

0 comments
1466 views

Als je je ooit afgevraagd hebt wat een verticuteermachine is en hoe je hem moet gebruiken, kijk dan eens naar onze handige gids.

Hoe een minigraver besturen en gebruiken?

5131 views

Hoe moet je een minigraver gebruiken en besturen? We lijsten het voor je op!Een minigraver is een rupsvoertuig of een voertuig op wielen met vele toepassingen in de bouw. Hij kan tot 90 ton wegen, wat het uiterste is voor een machine die u als compact kunt beschouwen. 

5 tips voor het veilig gebruik van een hakselaar

0 comments
1432 views

We lijsten 5 tips op om het gebruik van een hakselaar veilig te laten verlopen. Gebruik ze!