Handige info en leuke artikels over machineverhuur

Hoe een tuinfrees of motoculteur met ploeg gebruiken?

0 comments
781 views

Als het plantseizoen in de lente aanbreekt, maak het je dan gemakkelijk met een tuinfrees of motoculteur om je grond om te spitten. Tuinfrezen of motoculteurs met ploeg verwijderen onkruid van de grond terwijl ze rotsachtige grond omwoelen tot losse, fijn gestructureerde en beluchte grond. Wij maakten een stappenplan voor het correct gebruik van een motoculteur met ploeg:

Hoe een schaarlift gebruiken?

0 comments
604 views

Minigraver die door de deur past?

0 comments
1221 views

Hoe een grondboor gebruiken?

0 comments
1190 views

Leer hoe je een grondboor gebruikt om gaten te graven in de grond. Als je een project plant waarbij je veel gaten moet graven, zal een grondboor het proces aanzienlijk versnellen. Maar als je denkt dat het graven van gaten gemakkelijk wordt, heb je het mis. Hier leer je alles over het gebruik van een grondboor die je bij Rentalworks kan huren.

Hoe gebruik je een haakse slijper? | 3 belangrijke tips om te slijpen als een pro

0 comments
1702 views

We hebben ons pro-team bijeengeroepen om u tips te geven over het gebruik van een haakse slijper, van de basis tot enkele geavanceerde technieken.Haakse slijpmachines worden bediend met een trekker, peddel of schakelaar. Ze laten een schijf met een ongelooflijke snelheid ronddraaien met als uitdrukkelijk doel te schuren, slijpen of snijden.

Wat is een gras verticuteermachine, en hoe gebruik je het?

0 comments
1082 views

Als je je ooit afgevraagd hebt wat een verticuteermachine is en hoe je hem moet gebruiken, kijk dan eens naar onze handige gids.

Hoe een minigraver besturen en gebruiken?

3983 views

Hoe moet je een minigraver gebruiken en besturen? We lijsten het voor je op!Een minigraver is een rupsvoertuig of een voertuig op wielen met vele toepassingen in de bouw. Hij kan tot 90 ton wegen, wat het uiterste is voor een machine die u als compact kunt beschouwen. 

5 tips voor het veilig gebruik van een hakselaar

0 comments
1081 views

We lijsten 5 tips op om het gebruik van een hakselaar veilig te laten verlopen. Gebruik ze!

De Kubota U27-4 minigraver biedt grootste reikwijdte en graafdiepte in zijn klasse

613 views

De Kubota U27-4 minigraver is een model met korte zwenkstraal dat de Kubota U25S graver vervangt. Met een graafdiepte van 2,82 meter en een graafkracht van 3181 kg, stellen de twee variabele verdringerpompen van de U27-4 de machinist in staat om gelijktijdig de pilootgestuurde giek, arm, bak en zwenk te bedienen.

Nieuwe Knikmops 130 in ons gamma!

0 comments
1009 views

Opzoek naar een kniklader voor bestratingswerken, tuinaanleg of woning- en industriebouw? Huur je Knikmops bij RentalWorks. Een erkende Knikmops verhuurder! 

Huurmandje

Nog items huren

Je winkelwagen is leeg.

 

You can try some popular tags here:

Account

Nog geen account?
Maak een account aan