Bestelling volgen als gast

Om uw reservatie te volgen, voer de volgende gegevens in:

Bijvoorbeeld: QIIXJXNUI of QIIXJXNUI # 1
 • Verhuur van Knikmops of Knikladers

  Ben je een tuinman, aannemer of een klusser? Kies een ervaren partner zoals RentalWorks in Zandhoven voor de verhuur van machines voor jouw bouw of tuinproject. RentalWorks is een erkende verhuurpartner van de Gebroeders Geens en KnikmopsTijd en geld bespaar je met degelijk materiaal zoals een kniklader van Knikmops. 

  Reserveer online een minigraver

  Een kleine graafmachine of minigraver heeft de precisie, nauwkeurigheid en controle om grote klussen op kleine plaatsen aan te pakken. Onze verhuurvloot bestaat enkel uit kwaliteitsmerken. In het geval van de minigraafmachine is dat Kubota.  De U17-3 is een veelgebruikte minigraver bij bouw- en tuinbouwprojecten.Van eenvoudige grondverbetering tot kleinschalige graafwerkzaamheden, een minigraafmachine van professionele kwaliteit zal je helpen met: het aanpakken van grote projecten met beperkte werkruimte. Krachtig en toch stil graven - perfect voor woonwijken en thuisprojecten tot smalle toegangen en werkterreinen.

  Hakselaar huren

  De tuin aan het opkuisen? Hagen snoeien? Bomen uitdunnen? RentalWorks verhuurt een "top of the line" professionele hakselaar voor het versnipperen van takken. We verhuren nog veel andere tuinbouwmachines zoals een verticuteermachine of een tuinfrees. RentalWorks heeft al uw benodigde apparatuur op één plek met 24-uurs, weekend, week en maandelijkse verhuur van machines in Pulderbos of levering in Zandhoven, Zoersel, Vorselaar, Grobbendonk, Lille, Malle, Schilde, Nijlen en veel meer! 

  Schaarlift huren

  Werken op hoogte? Kijk en huur online één van onze onze schaarliften! Bij RentalWorks schaarliftenverhuur kan je vlot en voor een betaalbare prijs een schaarlift huren

Huurmandje

Nog items huren

Je winkelwagen is leeg.

 

You can try some popular tags here:

Account

Nog geen account?
Maak een account aan